ENTRA™ Komposittrall

exceptionellt hög prestanda och kvalitet – PVC-fri!

Inspirerad av naturen och designad med ett syfte … färg, struktur, beuaty & prestanda, hittar du ENTRA™ -däckgolv är vackert realistiska och mycket praktiska med en tidlös kvalitet.
Green Plank ENTRA™ Komposittrall av naturfiber är en av våra högkvalitativa komposittrall med Not och Spont system som är enkel att använda med fantastiska resultat. Det ger en visuellt stängd terrassyta som fortfarande inte tillåter ogräs att växa upp eller detaljer falla ner genom golvet. ENTRA™ -kompositbrädor fångar värmen och skönheten i naturliga och exotiska lövträ.
Med Not och Spont teknologi och ett osynligt installationssystem ger våra ENTRA™ – trall en fästelös yta som möjliggör året runt komfort för dina bara fötter och dina husdjurs tassar. Den osynliga installationen säkerställer jämnt fogavstånd för att hjälpa dränering av ytvatten.
Hög glidbeständig, fin, ribbad yta i europeisk stil bildar ett jämnt mönster och möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på med bara fötter.
Precis som äkta träskivor, kan vårt ENTRA™ -kompositbrädor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappa täckbrädans äkta träeffekt.
 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Enhetlighet – HidLoc™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
 • Komplimerande tillbehör – Komplett ditt dröm patio-trall design med våra Komposittäckbrädor – den perfekta matchen för din högpresterande ENTRA™ komposittrall.
YtaGlidmotståndig räfflad yta på ena sidan och en
plan yta på den andra. Med en exotisk färgnyans.
Storlekca. 23 * 150 mm
Längdca. 3 m,  4 m,  5 m
Åtgångca. 6.50 meter för 1 m²
Viktca. 4.00 kg / m
Regelavstånd50 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu
beställ prov

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Strandgrå

Valnöt

Teak

Molnigt Grått

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ – komposittrall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trall pedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trallprojekt.