EVERDECK™ Komposittrall

prisvärt komposittrall för att passa din stil och din budget – PVC-fri!

Inspirerad av den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av estetik, enkelhet och funktionalitet.
Everdeck är ett av de mest populära trall alternativen med lågt underhåll när det gäller överkomliga priser. Men tro inte att detta lågbudget har mindre kvalitet. Vad som gör Everdeck bra är att bortsett från att vara billigare, är det fantastiskt och hållbart samtidigt. Med ett så överraskande prisvärt alternativ finns det helt enkelt ingen anledning att nöja sig med färgning, tätning, splinter och konstant underhåll.
Hög glidbeständiga eleganta, ribbade / räfflade borstade ytor möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på barfota.
 • Enhetlighet – HidLoc ™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
 • Komplimerande tillbehör – Komplettera dina dröm patio trall design med våra täckbrädor – den perfekta matchen för din högpresterande EVERDECK ™ komposittrall.
YtaDjupspår med en plan finish på baksidan med naturligt
slående färg; vändbara brädor
Storlekca. 23 * 146 mm
Längdca. 3.6 m
Åtgångca. 6.7 meter för 1 m²
Viktca. 2.45 kg / m
Regelavstånd30 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc ™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART ™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ – komposittrall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trall pedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trallprojekt.