Ja. Green Plank är det ledande varumärket av miljövänligt träplastkomposit / naturfiberkompositplattor, räcken, stängsel och beklädnadssystem som är utformade för att maximera din upplevelse utomhus. Alla ingredienser vi använder återanvänds. Green Plank naturfibrer kompositprodukter kombinerar plastens hållbarhet och styrkan hos trä / ris skalfibrer för att producera en överlägsen byggprodukt.

Green Plank WPC / NFC-produkter kommer inte att splittras, förvrängas eller blekna som träet gör, det minskar dramatiskt den slösaktiga cykeln för reparation och utbyte och eliminerar frekvent applicering av miljöskadlig färg, tätningsmedel och fläckar.

Grönplank träkomposit eller naturfibrer, kompositprodukter tillverkas med återvunna trä / risskalfibrer som annars skulle gå till deponier. Dessutom har Green Plank möjlighet att omfamna skrotprodukten tillbaka till tillverkningsprocessen.

Green Plank återvinner vatten under tillverkningsprocessen.

Till skillnad från trä är Green Plank träkompositkomposit / naturfiberkompositprodukter ett engångsköp för de flesta husägare.

Grönplank träkompositer / naturfibrer komposit kräver inte målning, färgning eller försegling.