Låt oss ordna dessa frågor. Först innehåller Green Plank komposittrall trä, antingen sågspån eller slipat trä eller risskalfibrer. Det materialet kan absorbera vätskor som olja, och resultatet kan bli en fläck. Till och med topp märken på terrassen kan fläcka om olja, färg, juice eller andra vätskor inte snabbt rensas upp.

komposittrall bleknar vanligtvis något, om alls, under den första säsongen. Därefter blir färgen stabil. Även om Green Plank arbetar ständigt för att förbättra UV-skyddet i sina produkter för att minska eller eliminera blekning.

Slutligen kommer komposittrall att repas om tunga föremål som möbler dras över den oförsiktigt. Även skarpa husdjursklor och sand kan orsaka repor precis som träplattor. Reporna är emellertid vanligtvis ytliga och med tiden blandas de. För att förhindra repor, plocka upp däck möbler när du flyttar dem och använd kvast till löst smuts från terrassen regelbundet för att förhindra nötning i komposittrall.

Ett annat sätt att hindra möbler från att skada ditt komposittrallgolv är att investera i skydds koppar, mattor eller dynor. När du väl har köpt dem, se till att du placerar dem under alla bord och stol ben som kommer i kontakt med ditt däckgolv. Introduktionen av dessa skyddande koppar, mattor eller dynor hindrar din inredning från direktkontakt med ditt däck och hjälper till att hindra dina möbler från att skada ditt däckgolv.

Några av våra kunder har använt litet / medelstort sandpapper för att behandla mindre repor eller skurmärken. Om fläckarna har satt på plankor kanske du också vill använda ett fint sandpapper och slipa lätt följt av en trådborste för att korna om terrassen. Följ alltid plankans träkornfinish. Det slipade området kommer att väder tillbaka i cirka 8-10 veckor men kan mycket beroende på plats och specifik applikation.