FIRESAFE™ Brandsäker Komposittrall för utomhusbruk – Ingen PVC!

Inspirerad av naturen, ett unikt och miljövänligt komposittrall med flam- och ruttskydd

Nästa generation, miljövänligt, B-s1, d0 (klass I ytbeklädnad) certifierat brandskyddsmedel behandlat kompositmaterial: där projektet kräver extern brandbehandling för hushålls- eller kommersiella trall och utomhusbyggnation. Den motstår brand, blekning, färgning, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller varpa. Den är också insektsäker och splinterfri, vilket gör den lämplig för hushåll och kommersiellt bruk.

Green Plank® naturliga FIRESAFE ™ brandsäker komposittrall tål inte bara farorna från brand utan också från exponering för hårt väder, hög fuktighet och andra krävande förhållanden. Green Plank FIRESAFE ™ Exteriör brandsäker komposittrall har en oöverträffad dokumenterad hållbarhet och brandtålighet.
För att få kodaccept som ett yttre brandsäker komposit trall material har vårt komposittrall blivit godkänt av de europeiska ackrediterade laboratorierna för att säkerställa att brandskyddet är hållbart.
Green Plank FIRESAFE ™ komposittrall som behandlas med yttre brandhämmare används ofta i kommersiella projekt, för applikationer som takträdgårdar, trall, utbildningsinstitut, köpcentrum och takluckor med utomhus, etc. Green Plank FIRESAFE ™ komposittral är också används alltmer på platser som är benägna att eldbränder, där myndigheter kan kräva utvändig brandbehandling för trall och utomhusbyggnation i många stadsområden
FIRESAFE ™ Komposittrall är säkra att gå på med bara fötter.
SMART FIRESAFE ™ -komposittrall är installerade utan några klips och fästes vid reglarna med skruvar genom de förborrade långa fixerings- och dräneringshålen.
Genom att använda SMART ™ Komposittrall System kan du skapa en helt stängd terrassyta som inte tillåter smuts att falla ner eller ogräs att växa upp.
 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Inga klips – Du behöver inga klips för att montera vår Smart™ Komposit med Not och Spont.
 • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger mycket enhetliga och släta ytor.
 • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit Not och Spont däck, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
 • Förfabrikerade hål – Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt och enkelt kan säkra skivorna på plats utan risken för att växla eller förflytta dig så att du får en smidig, skruvfri finish.
 • Komplimerande tillbehör – Komplettera dina drömuteplatser med våra ventilerade klädsel och skydd – den perfekta matchen för din högpresterande SMART ™-komposittrall.
YtaHalkmotståndid, Lätt räfflad.
Storlekca. 23 * 152 mm
Längdca. 2.8 m | 3.8 m
Åtgångca. 6.45 meters for 1 m²
Viktca. 3.45 kg / m
Regelavstånd50 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Var smart – Köp SMART™

 • tätt, enhetlig yta, vilket gör den säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.
 • Flerfärgade strimmor i varje bräda skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Inga fixeringsklipp krävs
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för offentlig och privat sektor
 • Upp till 60% snabbare installation
Brandskyddsmedel behandlade komposittrall är endast tillgängliga på beställning.
*Brandskyddsmedel behandlade Komposittrall måste användas med aluminiumreglar (under konstruktion).
*Brandskyddsmedel behandlade komposittrall är också tillgängliga i andra profiler på beställning.