NOVOFENCE ™ Horisontellt Komposit staket – Modern™

enkel design och estetisk look – använd din fantasi – PVC-fri!

En enkel att bygga utan underhåll, högkvalitativ, anpassad staket för att möta dina specifika behov. Den här moderna stilen lantstaket med liggande brädor skapar en fantastisk modern gräns till din egendom. Om man vill har insynsskydd kan brädorna överlappar på motstående sida.
Bra staket gör goda grannar. Novofence™ Modern™ slitstark horisontell avskärmning / staket kommer att förbättra din trädgård och värdet för ert hem. Modern™ lameller av skärmning / staket är idealiska som ett alternativ till fasta staketpaneler i högblåsiga områden eftersom de tillåter luft att passera genom dem.
Novofence™ Modern™ staket system är extremt mångsidigt och kan fungera som ett subtilt tillägg eller ett uttalande stycke i alla bostads- eller kommersiella utomhusområden. Förmågan hos vår komposit staket att motstå de tuffaste väderförhållandena – och motstå termiter – gör det också till ett fantastiskt, kostnadseffektivt alternativ till användning av träskärmar och staketprodukter.
Modern™ komposit staket ger ett vackert, unikt, lågt underhållsalternativ till trä- och vinylstaket. Våra komposit staketskivor och stolpar är konstgjorda för att se ut som äkta trä utan krav på oljning, målning eller tätning.
 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Lågt underhåll – Med tiden kräver Green Plank staket mindre underhåll och produktersättning än trä eller vinyl.
 • Förstärkta stolpar – Högkvalitativ, lågt underhållsstark ram av aluminium + kompositstolpar och horisontella rostfritt stål + kompositskenor.
Yta Slät borstad med trätonade och lyxiga brokiga färger
Storlek ca. 20 * 161.5 mm
Längd ca. 1.8 m,   3.6 m
Åtgång 5 – 12 stolpar
Vikt ca. 2.66 kg / m
Regelavstånd 150 cm c/c för bostadsapplikationer*
beställ gratis prov

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Beach Grey

Charcoal

Staketdelar

Green Plank NOVOFENCE™ -Tillbehör för staket i komposit utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga distinkta och förtjusande funktioner i ditt NOVOFENCE ™ -komposit staket som förbättrar både skönheten och funktionaliteten. Från aluminiumstolpar, stolpehattar, skenor till stolparna, staketfästena etc., här är alla staketet delar du behöver för att slutföra dina NOVOFENCE™ Staket projekt.

1 Pulverlackerade stolpar
2 Aluminium + kompositstolpe
3 Basplattor av metall
4 Komposit staketplank
5 Ändlock för staketplank
Användning Ändlock används för att täta ändarna på ihåliga kärnstaket för att ge din Modern ™ Composite Fencing en professionell färdig look.
Ändlock skyddar staketbrädor från att skräp tränger in.
Förpackning Låda
Innehåll 25 Ändlock
Material Komposit
Användning Med träets skönhet och hållbarheten hos aluminium + komposit, Modern ™ Stolpe garanterar varaktig hållbarhet med lågt underhåll.
Storlek ca. 80 * 80 mm
Längd ca. 2.0 m
Yta Rillad borstad med träfärgade och lyxiga brokiga färger
Vikt ca. 2.34 kg / m
Material Hållbar komposithylsa över aluminiumhylsa
Användning Basplattor av metall finns i två typer, vilket ger säkra monteringsalternativ för Novofence ™ Private-systemet.
Förankringsplattan har ett betonguppsättningsben som ligger under flänsen för att sätta i betong när du häller fot, medan basplattan är fixerad genom fyra borrhål och kan monteras på betong- och träbänk, uteplatser etc.
Storlek 1 ca. 86*86*400 mm
Storlek 2 ca. 86*86*700 mm
Material Pulverlackad rostfritt stål
Vikt ca. 1.70 kg / pc,   ca. 2.70 kg / pc

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Samtida horisontella rälsstaket ökar ditt hem trottoarkant
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som gör att du känner dig stolt över att välja ett hållbart och hållbart material för ditt projekt.
 • Horisontella staketpaneler ger ett vackert utbud av utomhusestetik
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Extremt låg vattenabsorption
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Lämplig för offentlig och privat sektor

[yasr_visitor_votes]