MARINE 40™ Komposittrall

Ger skönheten i det praktiska – PVC-fri!

MARINE 40™ komposittrall gör skönheten praktiskt – PVC-fri! Samtida stil som skapar ett stort och varaktigt intryck, MARINE 40™ terrassgolv är vackert realistiska och mycket praktiska med en tidlös kvalitet.
Green Plank MARINE 40™ Komposittrall av Naturfiber är konstruerade för att hålla vackert från installation under alla årstider i ditt däcks liv. Värdesmedvetna husägare väljer MARINE™ 40 för sitt traditionella, naturliga träliknande utseende och låga underhåll. Med ett så överraskande prisvärt alternativ finns det helt enkelt ingen anledning att nöja sig med färgning, tätning, spågor och konstant underhåll.
Hög glidbeständig, fin, räfflad yta i europeisk stil ger en härlig filigran-look och möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på med bara fötter.
Precis som äkta träskivor kan vårt MARINE 40™ -kompositbrädor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappa täckbrädans äkta träeffekt.
 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Enhetlighet – HidLoc™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
 • Komplimerande tillbehör – Komplettera dina drömuteplatser med våra kompletterande täckbrädor av komposit – den perfekta matchen för din högpresterande MARINE 40 ™- komposittrall.
YtaSlipresistenta räfflade och ribbade, slående utseende
emulerar exotiska, tropiska lövträ; vändbara brädor
Storlekca. 19 * 146 mm
Längdca. 4.8 m
Åtgångca. 6.70 meter för 1 m²
Viktca. 3.60 kg / m
Regelavstånd40 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu
beställ prov
installationsguide

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Strandgrå

Träkol

Choklad

Teak

Brasiliansk ek

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ – Komposittrall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trall pedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trallprojekt.