MARINE 60™ Komposittrall

tidlös elegans för högre krav – PVC-fri!

Inspirerad av naturen och designad för friluftsliv hittar du MARINE 60™ -däckgolv är vackert realistiska och mycket praktiska med en tidlös kvalitet.
Green Plank MARINE 60™ Komposittrall av naturfiber är inget vanligt däcktrall. Det delikata naturinspirerade utseendet på Marine60 ™ komposittrall med en halkfri yta och vackra färger passar den skandinaviska estetiska stilen. Med vändbara ribbade / räfflade borstade ytor, förbättrad glidmotstånd och långvarig prestanda, är vårt MARINE 60™ komposittrall det professionella valet för kommersiella projekt och bostadshus.
Hög glidbeständig, fin, ribbad yta i europeisk stil bildar ett jämnt mönster och möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på med bara fötter.
Precis som äkta träskivor kan vårt MARINE 60™ -kompositbrädor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappa täckbrädans äkta träeffekt.
 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Enhetlighet – HidLoc™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
 • Komplimerande tillbehör – Komplettera dina drömuteplatsdäck med våra täckbrädor och skydd – den perfekta matchen för din högpresterande MARINE 60™ – Komposittrall.
YtaGlidmotståndig räfflad yta på ena sidan och en plan yta
på den andra. Med en exotisk färgnyans.
Storlekca. 22 * 150 mm
Längdca. 4.8 m
Åtgångca. 6.50 meter för 1 m²
Viktca. 4.00 kg / m
Regelavstånd50 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu
beställ prov
installationsguide

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Stengrå

Amerikansk valnöt

Ipé

Träkol

Choklad

Strandgrå

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART™ – Komposittrall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trall pedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trallprojekt.