MARINE CAP™ Komposittrall

kvalitet är vår högsta prioritet

MARINE CAP™ inkapslade komposittrall står ovanför konkurrensen tack vare sin revolutionerande extruderingsprocess. Den samutpressade komposittekniken är inte bara fantastiskt realistisk utan håller också upp i några av de hårdaste klimat runt om i världen.

Green Plank MARINE CAP™ -Komposittrall med skyddande polymerlager är ingen vanlig Komposittrall. Den revolutionerande 360-graders tekniken skyddar mot mögel, fukt och leriga skor. Dessa toppmoderna co-extruderade kompositskivor är rep-, fläck- och varpbeständiga, vilket innebär att det orörda tillståndet i ditt lilla paradis bevaras.
Djup trägravprägling för förbättrade glidbeständiga ytor möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på barfota.

 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Enhetlighet – HidLoc™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
 • Komplimerande tillbehör – Slutför din design av drömdäck på uteplatsen med våra täckbrädor – den perfekta matchen för ditt högpresterande MARINE CAP ™- Komposittrall.
YtaHalkmotståndig, Träimpregnering, Inkapslad
Storlekca. 19.5 * 140 mm
Längdca. 4.8 m
Åtgångca. 7.00 meter för 1 m²
Viktca. 3.50 kg / m
Regelavstånd40 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu
beställ prov

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Baltic Brown

Baltic Grey

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trall pedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trallprojekt.