MARINE JUMBO™ Komposittrall

tidlös elegans för högre krav – PVC-fri!

Inspirerad av naturens styrka, med stöd av bevis, Green Plank MARINE JUMBO™ är det bredaste Vändbara Heavy Duty-kompositplanket på marknaden, som används av nordiska kommuner. Det är byggt för att vara ett träalternativ i extrema nordiska väderförhållanden.
Den kraftiga MARINE JUMBO™ Komposittrall av naturfiber är speciellt framtagen för kommersiella kompositdäckningsapplikationer. Det är perfekt för offentliga platser som är tunga att använda som temaparker, arenor, strandpromenader, bryggor och hotell. Den robusta, barfots vänliga ytan och ett traditionellt och elegant utseende ger decennier av hållbart och lågt underhållsprestanda. Med reversibla ribbade / räfflade borstade ytor, förbättrad glidmotstånd och långvarig prestanda, är vårt MARINE JUMBO™ komposittrall det professionella valet för kommersiella projekt.
Hög glidbeständiga borstade ytor i räfflad / räfflad europeisk stil möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, strandpromenader, de är säkra att gå med bara fötter.
Precis som äkta träskivor kan vårt MARINE JUMBO™ -kompositbrädor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappa täckbrädans äkta träeffekt.
 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Enhetlighet – HidLoc™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
 • Komplimerande tillbehör – Slutför ditt däckprojekt med våra Täckbrädor av komposit – den perfekta matchen för ditt högpresterande MARINE JUMBO ™- Komposittrall.
YtaHalkbeständigGlidmotståndig räfflad yta på ena sidan och en plan yta på den andra. Med en exotisk färgnyans.
Storlekca. 31 * 225 mm
Längdca. 2.8 m,   3.6 m
Åtgångca. 4.40 meter för 1 m²
Viktca. 8.90 kg / m
Regelavstånd60 cm c/c för bostadsapplikationer
beställ gratis prov

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Röd körsbär

Strandgrå

Teak

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ – trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trallpedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART™ trallprojekt.

[yasr_visitor_votes]