MARINE JUMBO ™ Heavy Duty kommersiell kompositplattform

tidlös elegans för högre krav – PVC-fri!

Green Plank MARINE JUMBO ™ är inspirerad av naturens styrka, bakom bevis, och är det bredaste reversibla Heavy Duty-kompositplattan på marknaden, som används av nordiska kommuner.

Den kraftiga MARINE JUMBO ™ naturfiberkompositplattan är speciellt utvecklad för kommersiella kompositplattformar. Den är perfekt för tunga offentliga platser som nöjesparker, stadioner, strandpromenad, marinor och hotell. Den robusta, barfota vänliga ytan och ett traditionellt och elegant utseende levererar årtionden av hållbara prestanda med lågt underhåll. Med vändbara räfflade / räfflade borstad ytor, förbättrad halmotstånd och långvarig prestanda är vår MARINE JUMBO ™ kompositplatta det professionella valet för kommersiella projekt.
Hög halksäker, borstad yta med räfflad / räfflad borstning för att ge bra grepp i våta områden som runt pooler, strandpromenader, de är säkra att gå på med bara fötter.

Precis som äkta träskivor kan vår MARINE JUMBO ™ kompositplatta slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappningens äkta träeffekt ser ut.

 • Premiumkvalitet – beprövad nordisk kvalitetsplattform för hårt väder och grönare boende.
 • Uniformitet – HidLoc ™ gömda däckfästen säkerställer en jämn och jämn yta som är säker att gå på.
 • Kompletterande tillbehör – Slutför ditt terrassprojekt med våra fasadlister och lock – den perfekta matchningen för ditt högpresterande MARINE JUMBO ™ -däck.
YtaHalkbeständig ribbad med en plan yta på baksidan, tropiska lövträd; vändbara brädor
Storlekca. 31 * 225 mm
Längdca. 2.8 m, 3.6 m
Åtgångca. 4.40 meters for 1 m²
ca. 9.00 kg / m
Regelavstånd60 cm c / c för kommersiella applikationer *
Köp nu
beställ prov

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Röd körsbär

Strandgrå

Teak

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ – trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trallpedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART™ trallprojekt.