NATURPLANK ™ Kompositplank – GP7117 – det gröna alternativet

hållbart träalternativ med oändliga kreativa och designmöjligheter – PVC-fri!

Vackert realistiska och mycket praktisk med en tidlös kvalitet NATURPLANK ™ komposit plankor är ett idealiskt val av landskapsarkitekter och byggare för att maximera livslängden för elementen i landskapet.
Green Plank NATURPLANK ™ komposit GP7117 med hög prestanda av naturfibrer är perfekta för olika utomhusapplikationer, som ledstänger, uteplats, däck och trädgårdsmöbler, parkbänkar, bord, papperskorgar och förvaring.
Också känd som WPC, trä-plast-komposit, naturfibrer komposit eller komposit, är denna supertåliga komposittavla, som uteslutande distribueras av Green Plank, består av naturliga trä- / risskalfiber och polymerer (återvunnen plast) för att få en komposit med större styrka och hållbarhet än traditionellt trä. Detta ger det utmärkta motståndet mot sol, frost, regn och plötsliga temperaturförändringar.
Precis som äkta trä kan våra NATURPLANK ™ fyrkantiga GP7117-kompositplankor slipas eller sågas till vilken önskad form som helst utan att tappa kompositskivans verkliga träeffekt.
  • Premiumkvalitet Beprövade nordiska kvalitetsplankor för hårt väder och grönare levande.
  • Praktisk – Perfekt kombination av estetik och praktik med en naturlig trä-look.
  • Exceptionellt lågt underhåll – Idealisk lämpad för nordiska väderförhållanden med minimal blekning, lång livslängd och minimalt underhåll.
Ytahalkmotståndig slät yta, slående

utseende efterliknar exotiska, tropiska lövträ; vändbara brädor

Storlekca. 17 * 68 mm
Längdca. 3.6 m
Viktca. 1.67 kg / m
beställ gratis prov

[yasr_visitor_votes]