Green Plank – hållbar byggnad i harmoni med naturen

Green Plank fick sin början med att se byggvaru- och byggindustrin ur en annan synvinkel.
Ett vackert hem. En bättre värld. Vi gör kopplingen.

Vår vision

Green Plank har fått en ledande position i kompositvärlden. Vi är ett internationellt företag, men i själva verket är vi fortfarande ett familjeföretag med familjevärden och en djup respekt för vår miljö för våra barns skull och vår framtid.

Vårt uppdrag

Green Plank® började med att se byggvaru- och byggindustrin ur en annan synvinkel. Ett vackert hem. En bättre värld. Vi gör kopplingen.

Varför Green Plank?

Green Plank® grundades av två bröder redan 2004. Idag har Green Plank fått en ledande position i komposit världen. Vi är ett internationellt företag, men i hjärtat är vi fortfarande ett familjeföretag med familjevärden och en djup respekt för vår miljö, våra barn och för vår framtid. Redan 2002 började vi experimentera med olika typer av bioavfall, i kombination med återvunnen polyetenplast för att hitta ett
hållbart och underhållsfritt alternativ till naturligt trä. Längs vägen har vi utfört omfattande tester och certifierat våra produkter. Vi har omfattande teknisk kunskap och erfarenhet av produktion av kompositmaterial från koncept till färdigställning, vilket har gjort det möjligt för oss att få en verklig konkurrensfördel.

Green Plank Grönare liv!