SAPPHIRE™ Komposittrall

För hemmet är där du känner dig bekväm och avslappnad

Inspirerad av det traditionella trädäcket som kännetecknas av estetik, hållbarhet och funktionalitet.
Med ett traditionellt trädekorationsutseende och lång livslängd är vårt SAPPHIRE™ komposittrall ett attraktivt alternativ till träbeläggningsmaterial. Med ett så överraskande prisvärt alternativ finns det helt enkelt ingen anledning att nöja sig med färgning, tätning, splinter och konstant underhåll.
Hög glidbeständiga eleganta, ribbade / räfflade borstade ytor möjliggör bra dragkraft i våta områden som runt pooler, de är säkra att gå på barfota.
Med en estetisk skandinavisk designutseende har vårt Sapphire™ -komposittrall varit de bästsäljande däckbrädorna i mer än tio år och är fortfarande idag.
 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Enhetlighet – HidLo™ dolda fästelement säkerställer en slät och enhetlig yta som är säker att gå på.
 • Komplimerande tillbehör – Komplettera dina drömuteplatser med våra täckbrädor – den perfekta matchen för ditt högpresterande SAPPHIRE ™ – Komposittrall.
YtaHalkmotståndig, räfflade ytor, autentiska
och naturliga träfärger; vändbara brädor
Storlekca. 25 * 150 mm
Längdca. 4.8 m
Åtgångca. 6.4 meter för 1 m²
Viktca. 2.82 kg / m
Regelavstånd50 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu
beställ prov

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposittrall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Pålitlig hållbarhet, överlägsen kvalitet

 • Installerad med HidLoc™ dolda fästelement för att skapa enhetlig yta, vilket gör det säkrare och mer bekvämt för familjer med barn och husdjur.
 • Träfärgade färger skapar ett äkta kornmönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inlay design, stil och färgalternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glidmotstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Kommer inte spricka, Flisa, Ruttna eller Vrida sig.
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för privat sektor

TILLBEHÖR


Green Plank SMART™ -täckningstillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stigerörelser, ventilerade aluminiumlister, trall pedaler, balk, etc., här är alla tralldelar du behöver för att slutföra ditt SMART™ trallprojekt.