SMART ™ däcksystem – Smart Plus ™ 4 sidor T&G

Otroligt val med otrolig skönhet

Tack vare det unika sammanlåsnings systemet med fyra sidor, den gap fria ytan är SMART Plus ™ däck system ett perfekt val för balkong, veranda, veranda, uteplats eller trädgårds däck. Den är utformad för maximal hållbarhet. Det motstår blekning, fläckar, mögel och ruttnar inte, spricker eller snedvrids. Det är också insekt säkert och splittrings fritt, vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.

Smart Plus ™ med en visuellt stängd yta ger dig en riktigt oöverträffad lyx upplevelse. Detta innovativa högpresterande solida komposit däck bräde har sammankopplad tunga och spår anslutning på alla fyra sidor, ett jämnt och jämnt, naturligt landskap, överlägsen prestanda och en lång garanti för att säkerhets kopiera det. Inga fixerings klämmor krävs!

Vår SMART Plus ™ -plattform är inspirerad av naturliga mineraler och jord pigment, färg palett är rik och levande – och föredras av husägare och arkitekter framför andra plank material. Varje noggrant formulerad nyans innehåller attraktiva multi kromatiska toner och strimmor.

SMART Plus ™ komposit skivor installeras utan några klämmor och fästs på bjälkarna med skruvar genom de för konstruerade långa fixerings- och dränerings hålen.

Genom att använda SMART ™ Decking System kan du skapa en helt sluten terrass yta som inte tillåter att smuts faller ner eller att ogräs växer upp.

 • Premium kvalitet – beprövad nordisk kvalitets plattform för hårt väder och grönare boende.
 • Inga klämmor – Du behöver inga klipp för att fästa däcken för att montera vår komposit platta.
 • Uniformitet – Vår komposit platta ger mycket jämna och släta ytor. Den släta ytan visar lugn och ro och passar perfekt i alla moderna trädgårdar.
 • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår komposit platta med spår och spår, brädet klickar enkelt på plats utan att oroa sig för jämnt avstånd mellan brädorna.
 • För fabricerade hål – Vårt tunga och spår däck kommer med för fabricerade hål, så att du enkelt och enkelt kan fästa brädorna på plats utan risk för förskjutning eller rörelse.
 • Gratis tillbehör – Komplettera dina dröm designer med uteplatser med våra ventilerade trimnings och lock – den perfekta matchningen för din högpresterande SMART ™ -plattform.
YtaRich, wood-toned colors, slip-resistant
Storlekca. 22 * 138 mm
Längdca. 2.8 m | 3.8 m
Åtgångca. 6.45 meters for 1 m²
Viktca. 3.45 kg / m
Regelavstånd50 cm c/c for residential applications*
Köp nu
beställ prov

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Strandgrå

Choklad

Teak

Produktinformation
Färgval
Studio fotografering och / eller din surfings enhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratis prover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggnings variationer från bräde till bräda. Färg variationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposit trall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Var smart – Köp SMART™

 • Tätt, enhetlig yta, vilket gör den säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.
 • Flerfärgade strimmor i varje bräda skapar ett äkta korn mönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inslag av design, stil och färg alternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glid motstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Inga fixerings klipp krävs
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för offentlig och privat sektor
 • Upp till 60% snabbare installation

TILLBEHÖR


Green Plank SMART ™ -täcknings tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ -däck som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stiger rörelser, ventilerade aluminium lister, däck pedaler, balk, etc., här är alla däck delar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ däck projekt.