SMART™ Komposittrall – Smart Classic™

Otroligt val med otrolig skönhet

SMART ™ (komposittrall) komposit trall är ett utmärkt val för familjer på grund av det unika Not och Spont systemet och den gapfria ( gap fria ) ytan. Det är designat för maximal hållbarhet. Den motstår blekning, färgning, mögel och kommer inte att ruttna, spricka eller varpa. Den är också insektsäker (insekt säker) och splintfri ( splint fri ), vilket gör det säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.
Vårt SMART Classic ™- ( komposittrall) komposit trall är inspirerad av naturliga mineraler och jordpigment, med ett estetiskt tilltalande av kontinuerliga och texturerade spår, färgpaletten färg paletten är rik och livlig – och föredras av husägare och arkitekter framför andra trall material. Varje noggrant formulerade nyans innehåller attraktiva multikromatiska ( multi kromatiska ) toner och strimmiga. SMART Classic ™ ( komposittrall ) komposit trall skivor är säkra att gå på med bara fötter.
SMART Classic – komposit brädor installeras utan några klämmor och fästs på bjälkarna med skruvar genom de för konstruerade långa fixerings- och dräneringshålen.
Genom att använda SMART ™ komposit trall kan du skapa en helt stängd terrassyta som inte tillåter smuts att falla ner eller ogräs att växa upp.

 • Premiumkvalitet – Beprövad nordisk kvalitet för hårt väder och grönare levande.
 • Inga klips Clips – Du behöver inga klips ( clips )för att montera vår Smart™ Komposit med Not och Spont.
 • Enhetlighet – Vår komposit Not och Spont trall ger mycket enhetliga och släta ytor.
 • Enkel installation – Det är också enkelt att installera vår Komposit Not och Spont trall, plankan klickar enkelt på plats utan oro över jämnt avstånd mellan brädorna.
 • Förfabrikerade hål  ( för fabrikerade hål )– Våra Not och Spont trall kommer med förfabrikerade hål, så att du enkelt och enkelt kan säkra skivorna på plats utan risken för att växla eller förflytta dig så att du får en smidig, skruvfri ( skruv fri ) finish.
 • Komplimerande ( kompletterande ) tillbehör – Komplettera dina dröm uteplatser med våra ventilerade klädsel och skydd – den perfekta matchen för din högpresterande SMART ™- komposit trall.
YtaHalkmotståndig, räfflade, rika, flerfärgade färger
Storlekca. 22 * 152 mm
Längdca. 2.8 m | 3.8 m
Åtgångca. 6.5 meters for 1 m²
Viktca. 3.45 kg / m
Regelavstånd50 cm c/c för bostadsapplikationer
Köp nu
beställ prov
installationsguide
installation av aluminium

VISA FÄRGTRENDS – ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Molnigt Grått

Ipé

Amerikansk valnöt

Strandgrå

Choklad

Produktinformation
Färgval
Studio fotografering och / eller din surfings enhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratis prover.
Naturlig skönhet
Våra produkter är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggnings variationer från bräde till bräda. Färg variationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt komposit trall med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Var smart – Köp SMART™

 • Tätt, enhetlig yta, vilket gör den säkrare och bekvämare för familjer med barn och husdjur.
 • Flerfärgade strimmor i varje bräda skapar ett äkta korn mönster som inbjuder dig att koppla av och njuta av ditt personliga tropiska paradis.
 • Utmärkande inslag av design, stil och färg alternativ
 • Ingen årlig färgning, tätning eller målning krävs
 • Exceptionell motståndskraft mot UV-ljus och blekning av färger
 • Hög glid motstånd ger en säker yta, även i våta förhållanden
 • Inga fixerings klipp krävs
 • Fri från giftiga tillsatser
 • Lämplig för offentlig och privat sektor
 • Upp till 60% snabbare installation

TILLBEHÖR


Green Plank SMART ™ -täcknings tillbehör utvidgar dina horisonter ytterligare, så att du kan bygga ut distinkta och förtjusande funktioner i ditt SMART ™ -trall som förbättrar både dess skönhet och funktionalitet. Från F-trim och L-trim till stige rörelser, ventilerade aluminium lister, trall pedaler, balk, etc., här är alla trall delar du behöver för att slutföra ditt SMART ™ trall projekt.